Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015



Και Μνημόσυνα και Κηδεία !!!!!!!!
Αλήθεια  μέχρι τώρα κάναμε  ετήσια μνημόσυνα ως τόπος για τις απώλειες ..μας
Δημόσια  κτήματα ,ειδικό δασμολόγιο, ΔΑΝΕ,ΣΥΝΑΙΤΕΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ,ΔΗΦΟΔΩ,..κλπ
Τώρα πλέον μας καλούν …για κηδεία  και στο φέρετρο να αναγράφεται …ΤΕΤΕΛΕΣΤΕ , με έξοδα υπαγόμενα στον υψηλό συντελεστή του ΦΠΑ.!!!!

Και ποιος δεν θυμάται  χρόνια, τώρα το ίδιο και το ίδιο ..σκηνικό ;;;,συσκέψεις ,διαμαρτυρίες ,νταηλίκια… κόκκινες γραμμές …από το πτώμα μου !!!,  θα  παραδώσουμε  τα κλειδιά (όχι φυσικά και το αντικλείδι !!!) ..μέχρι και ο Καμένος   απείλησε για ακυβερνησία .!!!
Αποτέλεσμα ;;;…ότι και τα προηγούμενα ...σε αναμονή για το επόμενο                    
Τώρα η εύκολη δικαιολογία ….<οι θεσμοί η τρόικα >…τα ισοδύναμα απλώς αναφέρονται στις ομιλίες και στα έντυπα, στην εφαρμογή ..ότι είναι εύκολο και γνώριμο, το νέο το καινοτόμο …ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ .(νέο βεβαία είναι ότι μετά τα 12.000€/ετος …πλούσιος!!!! )
Μην ψαχνόμαστε ,όσο ακόμη σκεφτόμαστε  στη Ρόδο με την λογική  καλά είμαστε..!!!μη  μου τους κύκλους τάραττε,..και κυρίως όσο οι Ταγοί …επιλέγονται με τα γνωστά <αξιοκρατικά κριτήρια …>το χειρότερο θα έρχεται …και ποιο γρήγορα αφού ο αυτόματος  πιλότος στην πρόοδο του τόπου μας  απεβίωσε από καιρό ,άλλα μας άφησε ως κληρονομιά  τον  εφησυχασμό  και την αδράνεια .
Απλώς  τώρα θα  αλλάξουμε παράσταση  με έργο το γνωστό  μόνο λεκτικά   <μεταφορικό ισοδύναμο>!!!!

Ο ΝΟΤΙΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Είμαι στη διάθεση σας για σχολιασμό και συζήτηση